Neptun++ 1.1

eckerg • 2011. február 26. 21:30 • Szólj hozzá!

Megjelent a Neptun++ új verziója, az 1.1-es. Új funkciói:

Sokatmondó címsor
Egy lapfülre ránézve nem a rendkívül informatív "Neptun.Net PPKE_NEPTUNx_HW" feliratot szeretnéd látni, hanem mondjuk annak az oldalnak a címét, ami nyitva van? Kívánságod teljesült.

Aktuális félév automatikus kibontása
Ha egy legördülő menüből félévet kell választani, akkor a Neptun néhány helyen nem listázza ki automatikusan az aktuális félévet, csak akkor, ha a Listázás gombra kattintasz. Mostantól a Neptun++ ezt megcsinálja helyetted.

Nem teljesített tárgyak kiemelése
A régi Neptun a Leckekönyv oldalon piros háttérrel kiemelte azokat a tárgyakat, amikből még nem kaptál érdemjegyet. Most már az új Neptun is megteszi egy kis rábeszéléssel.

Bezárás mindenhol
A párbeszédablakok bezárásához nem kell a kis ×-re kattintanod a jobb felső sarokban. Az ablak akkor is bezárul, ha bárhova az ablakon kívülre kattintasz.

Neptun-kód megjegyzése
Automatikusan beírja a belépőoldalon a Neptun-kódodat, a kurzort pedig a jelszó mezőjébe teszi.

[PPKE] Átirányítás a neptun.ppke.hu-ról
A neptun.ppke.hu-n nem kell a "Belépés oktatóknak" / "Belépés hallgatóknak" gombra kattintanod, hanem automatikusan a választásod szerinti belépőoldalra irányít (ezt a kiegészítő beállításainál választhatod ki).

Értesítés az újdonságokról
Ha frissül a Neptun++, a belépés előtt kapsz egy értesítést arról, hogy mi változott benne.

Más egyetemek támogatása
A Neptun++ technikailag készen áll rá, hogy más egyetemeken is üzembe helyezzük. A SOTE-n például már megy.

További ötleteket nagyon szívesen fogadok, mert nekem egyelőre nincs több. :) A frissítés még csak Operára és Chrome-ra érhető el, a Firefoxos (remélhetőleg) hamarosan érkezik. Ha valaki átvenné tőlem ezt az átírási feladatot, annak továbbra is nagyon örülnék. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://neptunpp.blog.hu/api/trackback/id/tr12693548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Oszd meg a Facebookon Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromaillel Oszd meg az iWiWen Add a Google Readerhez

A Neptun++ blogját a blog.hu szolgáltatja.

süti beállítások módosítása